Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Rotary klub Karlovac-Dubovac obilježava 15. obljetnicu osnutka

„KARLOVČANI KARLOVČANIMA“

PRIDRUŽITE NAM SE I SVOJIM PRISUSTVOM UVELIČAJTE 15 GODINA POSTOJANJA I HUMANITARNOG DJELOVANJA ROTARY KLUBA KARLOVAC-DUBOVAC

Rotary klub Karlovac-Dubovac ove godine obilježava 15. obljetnicu osnutka. Tom prigodom našim sugrađanima organiziramo koncert Karlovačkog tamburaškog orkestra i karlovačkih opernih pjevača i pjevačica. Koncert će se održati u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu 11. svibnja u 19:30 sati. Karte se mogu kupiti na web stranici Zorin doma na poveznici (https://zorin-dom.mojekarte.hr)

Naš Rotary klub tijekom svih petnaest godina postojanja svoje djelovanje posvetio je humanitarnim ciljevima i potpori različitim projektima u lokalnoj zajednici. Tako smo samo u 2022./2023. godini pokrenuli akciju „Karlovčani Karlovčanima“ kojom smo nastojali privući i Karlovčane koji žive i/ili djeluju izvan Karlovca da nam prenesu neka svoja znanja koja mogu biti od koristi našoj zajednici. Isto tako, našoj mladoj sugrađanki Ljubici Ruši osigurali smo računalo kako bi kvalitetnije mogla izvršavati svoje obveze na fakultetu. Zajednici tehničke kulture donirali smo opremu za rad mladih polaznika njihovih edukacija, a Udrugu informatičara poduprijet ćemo sredstvima za održavanje informatičkih radionica u Gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Akcijom Mozak i san u sklopu Tjedna mozga nastojali smo potaknuti naše sugrađane na spoznaju važnosti sna u prevenciji bolesti mozga. O djelovanju Rotary kluba Karlovac-Dubovac i dvadesetak vrijednih humanitarnih akcija ostvarenih tijekom naših prvih 15 godina, više doznajte na mrežnoj stranici (http://www.rotaryclub-karlovac-dubovac.hr/).

S obzirom na ciljeve našeg kluba, prigodno obilježavanje 15. godišnjice osnutka i djelovanja nije samo svečani događaj, već i način prikupljanja sredstava iz kojih financiramo akcije i projekte. Sredstvima koje ćemo prikupili ovom prigodom poduprli bismo rad i daljnji razvoj Karlovačkog tamburaškog orkestra te potpomogli izgradnju novog kupališta na ušću Mrežnice u Koranu i time nastavili podupirati kvalitetne projekte i humanitarne aktivnosti u Gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

Veselimo se podijeliti ovaj svečani događaj s Vama!

15-godišnjica-RC-Karlovac-Dubovac