Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Akcija: Udahnimo život Sigurnoj kući


Zamolba za donaciju / sponzorstvo akcije koju organizira Rotary Club Karlovac-Dubovac pod nazivom "Udahnimo život Sigurnoj kući"

Poštovani gospodine / gospođo!

Rotary Club Karlovac-Dubovac je humanitarna udruga poslovnih ljudi i profesionalaca s ciljem međusobnog druženja i pomaganja onima kojima je pomoć najpotrebnija. Kako bismo Vas upoznali s našim aktivnostima, podsjećamo na naše dosadašnje akcije.

Tijekom 2008.godine, Rotary Club Karlovac-Dubovac proveo je humanitarnu akciju za opremanje igrališta Dječjeg vrtića Dubovac, 2009. godine uspješno smo održali akciju „Vrijeme je mozak" namijenjenu za opremanje interventne jedinice za tretman moždanog udara u Karlovačkoj bolnici, u 2010.godini završili smo akciju „Zvučno slovo za Elenu" te omogućili nabavu specijalnog računala za slijepe osobe namijenjenog našoj sugrađanki Eleni.
Prošle, 2011. godine organizirali smo humanitarnu akciju za kupnju peći za pečenje keramike namijenjenu štićenicima Centra za rehabilitaciju Ozalj smještenom u Jaškovu.

Ove je godine želja članova kluba oplemeniti život osoba s obiteljskim teškoćama, smještenim u sigurnoj kući u Svetičkom Hrašću i opremiti kuću najnužnijom opremom za boravak štićenika.
Kako bismo osobama u sigurnoj kući boravak učinili što ugodnijim, ovim putem molimo da se i Vi uključite u realizaciju humanitarnog projekta, nadajući se da ste prepoznali njihove potrebe.

Planiramo prikupiti sredstva na sljedeće načine:
  • putem donacija pravnih i fizičkih osoba,
  • organizacijom humanitarnog druženja na Starom gradu Dubovac pod nazivom «Dubovački troboj».

Nadamo se Vašoj podršci i unaprijed Vam zahvaljujemo u ime svih članova Rotary Club-a Karlovac-Dubovac.


Predsjednica
Marija Janžetić

Uplate se mogu izvršiti na poslovni račun kod Erste & Steiermärkische
Bank, 2402006-1500015601, s naznakom "Udahnimo život Sigurnoj kući"